През годините видях от първа ръка как спечеленото медийно отразяване може

...
През годините видях от първа ръка как спечеленото медийно отразяване може
Коментари Харесай

Вашият най-мощен инструмент за продажби

През годините видях от първа ръка по какъв начин извоюваното медийно отразяване може да увеличи познаваемостта на марката, уеб трафика и в последна сметка процентите на реализация. Но това не се случва във вакуум, написа Кристен Ший в публикация за Entrepreneur. Отразяването в пресата дава на комерсиалните представители и на марката като цяло доверие, което те могат да употребяват в голям брой точки от виталния цикъл на продукта, като извличат оптимални облаги. Ето по какъв начин.

Много ветерани експерти в продажбите ще ви кажат, че отразяването в пресата е най-полезно по време на етапа на проучвателния диалог от цикъла на продажбите. И е правилно, че би трябвало да насърчавате представителите да споделят уместно медийно отразяване с евентуалните клиенти по време на най-ранните стадии на връзките, като ги насърчавате да създадат повече изследвания за марката и по какъв начин тя е показана и възприемана от обществеността.

Други обаче ще настояват, че това е потребен инструмент за активиране на продажбите на всички етапи. Например, потреблението на съществуващо отразяване в пресата в нови имейл маркетингови акции може да помогне за обновяване на интереса към евентуални клиенти, които са в застой. Статия или изявление, подчертаващо вашия бизнес, може да бъде наново разпространявано посредством реклами във Фейсбук. Ако се подходи с това равнище на старание, един-единствен откъслек от позитивна преса може да процъфти в актив с непрекъсната възвръщаемост.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР